středa 25. června 2014

Je to tady.

Skoro každý směřuje celým školním rokem praktický  k prázdninám. A když už jsou za námi ty vánoční a pak i ty velikonoční, každý už očekává jen ty jedny, ty nejlepší. Dva měsíce volna, které si dovolují jen letní prázdniny. A těší se na ně každý.
Lidi, ale vlastně nikdy neví, co chtějí. V létě chtějí zimu a líbí se jim představa zdobení stromečku a dostávání dárku, protože už mají na konci srpna plná zuby horka, léta a prázdnin. O vánocích, když už má být teplo a všude je bílo zase všichni chtějí léto, koupat se, jet k moři a na dva měsíce se zbavit školy.
Ze začátku je všechno úžasné a všichni říkají jak by radši měli šest měsíců volna a šest prázdnin. A nikdo mi nechce věřit, že by je to nebavilo. Že by je nebavilo šest měsíců nic nedělat. Ano zní to moc fajn, ale po třech měsících by nás to všechny nudilo. Nevěděli by jsme, co tu celou dobu dělat. Vím, že ta škola testy všechno okolo není zrovna velká sranda, ale je to náplní celého života a je to náš program a bez něj by jsme nevěděli co dělat. Nic by jsme totiž nemuseli a ne každému by se to líbilo.
Prázdniny jsou super, ale myslím, že nám dva měsíce stačí. I ty tři by byli super, ale to by mi stačilo.


Já osobně na tyhle prázdniny (stejně jako na všechny ostatní prázdniny v mém životě) žádné plány nemám a vidím to tak, že budu plánovat týden dopředu jinak žádné mít nebudu. Jediné co vím, že jedu k moří, ale to je všechno. Pak už jenom vím co bych dělat chtěla, ale vím, že než to naplánuju, dva měsíce budou zase pryč a já si budu celý rok vyčítat, že jsem to nestihla a místo toho jsem seděla doma četla si, cvičila, dívala se na filmy, psala ,pekla a pak žrala jako nikdy předtím. Nejsem moc člověk co si plánuje co všechno udělá, ale když se mi za tyhle prázdniny povede aspoň polovina co chci, měla bych ze sebe samé fakt radost a po nocích bych si tleskala. Ale vím, že k potlesku asi moc důvod mít nebudu. Ale budu dělat všechno pro to, abych to zvládla, protože až se mě někdo zeptá co jsem dělala o letošních prázdninách, nechci říct, že jsem jen seděla doma, chci totiž říct kde všude a s kým jsem byla a co všechno jsem prožila. Tak mi držte palce a já je budu držet vám.

 
 

 












2 komentáře:

  1. Užij si prázdniny Natálko! A zapomněla jsi zmínit to, že chceš taky dojet za námi na moravu, teda doufám, že chceš!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě chci přijet, plánuju to, ale znáš mě:D Chystám s přijet, teď jenom doufat, že fakt přijedu:D

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥