sobota 21. června 2014

Zase zpátky!

Uvědomuju si, že většina neví proč zase zpátky, ale abych to stručně vysvětlila, je to už můj druhý blog.
V prvním jsem po roce pokračovat nechtěla a tak jsem se rozhodla založit nový. Není vůbec hotový, ale to bude časem. Já prozatím budu doufat, že se vám moje články a příspěvky budou líbit a budete je s radostí číst. Že vás budu zajímat a každý článek vás aspoň trochu zaujme a třeba i potěší. Třeba i povzbudí v tom, že v něčem jste stejní a doufám, že všechny články se vám budou líbit a budou na vás působit pozitivně.
I když moje články nejsou vždy úplně pozitivní, doufám v to, že se vám budou líbit.
A když vás téma článku nebude nějak zajímat, zkuste si ten článek aspoň přečíst a jakkoliv zhodnotit, protože mi to udělá velkou radost.
A jestli se ptáte proč jsem se vrátila? Chybělo mi to. A moc. Nevěděla jsem co dělat v pátek večer a celé víkendy. Nad čím mám ve volné chvilce přemýšlet a čím si mám udělat radost a hlavně kde vypsat všechny svoje nápady a proto, jsem se rozhodla začít znovu a proto doufám, že ty moje nápady vás budou zajímat a líbit se vám. Tak vám přeju krásné počtení mých článků.

2 komentáře:

  1. No.. Vítej zpět!
    Věděla jsem, že se vrátíš, protože člověk, který si už jednou přičichne k blogovému životu se stává automaticky závislý. Ovšem přiznám se, že jsem čekala, že to přijde dřív, že se vrátíš už za půl roku maximálně. Vydržela jsi to teda dlouho! Ale to je teď nepodstatné! Podstatná je jedna věc a to ta, že jsi zpět a už se moc těším na tvoje články! Držím palečky a drž se!!

    OdpovědětVymazat
  2. No to ty si mě do toho navezla zpátky! Tleskej si, protože jsem pevně doufala, že zpátky nepůjdu, že jsem se zbavila závislosti! Děkuju, ale to TY tedka budeš poslouchat jak o tom fůrt mluvím:D Ale děkuju:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥