neděle 3. května 2015

Akce, akce akce aneb rekapitulace dubna

Po dlouhé době jsem tu zase s článkem a chtěla bych se omluvit, i když to je úplně zbytečné, ale poslední dobou moc nepřispívám a tak se chci za svou neaktivnost omluvit. Až na mě přijdou úderem léta a koncem roku návaly nudy, určitě se zlepším a bude mě tu zase plno, ale víte, v momentálním období na blog a články nemám ani pomyšlení, protože je tu spoustu jiných věcí. Ne, že bych fůrt jen něco dělala, učila se a lítala sem a tam, jen mě spousta aktivit vysiluje a proto na blog nemám moc pomyšlení a když už ano, není myšlenka pro článek. A tak se vám snažím aspoň jednou za čas přidat nějaké fotky, protože ty mě stále neomrzely. Teď úderem jara je to samý blešák, festivaly, výstavy, akce a další jiné věci, ale když už se nikam nevydám, nebo se nic neděje, naplno se věnuju sportu, cvičení, čtení a nebo se válení u televize, jo a to chce velkou odvahu a čas. Nechci ze sebe třískat myšlenky, které vlastně ve finále ani nejsou moje, nechci ze sebe tahat nesmysly a upřímně, psát myšlenku, která mi od začátku nevyrazila dech a nepotřebovala jsem o ní hned napsat, nestojí za to. Takže až se v létě budu nudit a dny budu trávit na balkoně s vychlazeným pitím, přísahám, že psát budu až mi bude horko, jakože na tom balkone stejně bude. Teď musíte, ale vydržet jen s outfity, fotky z měsíce, povídacími články a playlistem a překvápkovým článek, které chystám. Není to vůbec žádné překvápko, jen nechci říkat pointu, pochopte. Takže tenhle článek je vlastně povídaníshrnutíměsícečlánek a já jen doufám, že brzo bude článek, který bude vycházet z nějakých mých zblázněných myšlenek.
jelikož jsou fotky z Velikonoc jediné, které se tu hodí a mám je, tak se na ně můžete dívat po celou dobu čtení, hustý co? 



Víte, co na dubnu bylo nejlepší? Jak rychle utekl! Možná proto, že dokonale začal Velikonocemi. to bylo vážně skvělé. První jarní dny, kupa jídla, až mě z toho oči bolely (ne kecám snědla jsem to tak, že jsem ani mrknout nestačila) skvělá nálada a strašná spousta smíchu se nám odrážela stěnami kuchyně.
 Ale víte, co je taky na dubnu nejhorší? Snad každý má narozeniny! Není to možně, ale jestli to chcete vědět přesně, tak z mých kamarádu a známých to bylo v dubnu přesně 7 lidí a to je myslím na 30 dní víc než dost. Takže moje nápady na dárky a na dorty a na všechno tohle, jsou momentálně úplně vyždímané, takže radu na dárek nebo snad na dort teď nikdo nevyžadujte. Prostě porodní měsíc, či co já vím.
V plánu bylo taky spousta věcí, jako narozeninový piknik, spousta akci, ale neptejte se jestli to vyšlo, protože půlka z mých plánu zůstala opravdu jenom na papíře. Jak se tak koukám zpětně, vlastně mi nevyšlo skoro nic. Začátkem měsíce procházka, farmářské trhy a jeden blešák, koncem měsíce zase blešák  (s tím úžasným úlovkem se vám musím pochlubit v nějakém dalším článku.

Na Praze miluju tu rozmanitost (po dobu neaktivnosti se ze mě stal básník), každý víkend tu je spousta akcí, ale víte jaká je moje rozmanitost? Nijaká! Na půlce z nich jsem nebyla. Prague Fashion Market? Nic. Tisíce blešáku? Nic? Oslava narozenin? Nic. Narozeninové překvapení? Nic. Kampa střed světa? Nic. Ale posledních pár dní dubna jsem se ulila ze školy. Nejdřív soutěží a potom pohřbem, takže aspoň něčím ten duben specifický je. I když ne vždy zrovna pozitivně. A hlavně, poslední den byly čarodějnice a i když jsem je letos prožívala snad poprvé v životě, byl to fakt srandy kopec. A hned následně, začátkem května mistrovství světa v hokeji, který mě taky nikdy nezajímal, takže bych neřekla, že mě to začne brát, ale jo bere, ale hlavně, v květnu taky číhá spoustu narozenin, ale taky dva volné pátky.
Takže ve finále je ten nadpis děsně ironicky.


Takže, když to vezmu kolem a kolem duben byl super, ale květen je a bude prostě lepší, už jen kvůli tomu, že květen je hezké slovo a ten měsíc zní sám o sobě růžově, když začíná pusinkováním pod růžovým stromem. Letos jste si ho mohli oživit i vy nezadaní a v centru všeho dění v Praze se líbat s kýmkoliv, na koho jste narazili. Celkem sranda, pro nezadané, toužící po neuschnutí.

Jaký byl váš duben a vaše aktivnost? Zažili jste první máj s drahou polovičkou pod růžově rozkvetlým stromem a fandíte hokeji nebo vám je lhostejný jako byl mě do středy? 

Tak snad už jen mějte fájn zbytek dne a užijte si zbývající dny do dalšího krásně volného pátku:)

8 komentářů:

  1. Prajem ti, aby si si aj tento mesiac čo najlepšie užila :-) Krásne fotky, najmä fotka s krásne rozkvitnutým stromov, naozaj super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc, doufám, že si taky květen užiješ:)

      Vymazat
  2. Ten růžovej strom je tak úžasně fotogenickej!
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotečky :)

    Zvu tě na můj blog
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/cerne-tecky-jdu-na-vas.html

    OdpovědětVymazat
  4. duben byl pro mě skvělým a hlavně pozitivním měsícem :)
    ale na květen se těším ještě víc a mám toho dost v plánu :D
    pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥