neděle 14. prosince 2014

Advetní neděle-Co se dělo za poslední dobu?

Zdravím mojí milí:)

Jak dlouho už jsem nepsala svoji obvyklou neděli? No aspoň tři týdny to bude. No dnešní,  adventní neděli jsem se to rozhodla napravit, protože sakra, to už je  adventní neděle. Jen týden do vánoc. Už jen 9x si vezmeme čokoládku z adventního kalendáře. Už jen devětkrát se vyspíme a všechno na co jsme se tak pečlivě chystali bude tady. Už jen 9 dní a to co už očekáváme od minulého roku, ale hlavně od začátku prosince listopadu  bude konečně tady. Konečně se dočkáme toho na co tak hrozně moc čekáme. A je to všechno hrozně moc neuvěřitelné.



Proč jsem tak dlouhou dobu nepsala moje obvyklé neděle? Řeknu vám to pár slovy. Vůbec nebyl čas. Věděla jsem, že v prosinci čas mít nebudu, že toho bude ohromně moc, jak ve škole tak mimo školu, jako jsou moje koníčky, ale i doma a s přáteli. Teď už mě ale do štědrého večera čeká jen jedno vánoční nakupovaní, divadelní akce a taky vánoční dárky. Z toho mám snad nejvíc strach. Nejen, že se bojím, že dárky nebudou dost dobré ( i když vím, že tomu komu všemu je dávám, by se líbilo i kdybych jim dala rohlík s mašličkou) a nebo se taky bojím, že to nestihnu, že nebudu mít na všechno peníze, že to co chci koupit neseženu a nebo si s tím nedokážu poradit, nebo snad vybrat co bude lepší. Jestli červené nebo oranžové.



No, ale nevěděla jsem, že toho času bude tak málo. Když už mám o víkendu trochu času, což je za poslední dobu mimořádné, mám buď naplánovaného něco jiného, nebo není o čem psát.
Jeden víkend jsme, ale stěhovali, to nebyl čas vůbec vůbec žádný a to doslova. Až v neděli jsem si sedla chvilku k počítači a byla ráda, že se stíhám učit, chystat články na další týden a pak už jsem jen vybalovala věci v pokoji, které bude stejně za chvíli zase balit, protože budu v lednu celý pokoj předělávat vyměňovat nábytek a prostě celý pokoj utrpí velkými změny, které budou doufám stát za to. Už se těším, až budu mít celý pokoj hezky dokončený a udělám room tour! Hned v úterý toho týdnu jsem baletní vystoupení, takže tři dny baletu za sebou z toho jeden den jsem byla celý den na nohách, z toho 5 na těch baletních. Moje nohy utrpěly neskutečně bolesti druhý den a to hlavně koleno, které moc krásně otéká a tuhne. Zní to lákavě, já vím.

Ve čtvrtek taky toho týdne, jsem byla u kamarádky na vánoční pečení štrůdlu s pohádkou a kakaem, aby jsme si mohly popovídat, takže to bylo taky fájn a navíc nás to obě ještě víc vánočně naladilo. A aby toho vánočního naladění nebylo málo, v pátek jsme ve škole měli celoroční vánoční trhy na které se s celou třídou chystáme už od listopadu a i když to bylo celkem fájn, jsem ráda, že už to je za námi a hlavně že jsem nemuseli uklízet. Kdybych totiž ještě uklízela, všechny ty zbytky neuvěřitelně super jídla by tam asi už kvůli mě nebyli a můj provinilí pocit by mě donutil celou sobotu jen běhat a cvičit. A to bych asi nechtěla.



No a taky se cítím provinile, že jsem vám ještě neukázala fotky z vánočních trhů z Drážďan, ale pořád nemám fotky z foťáku na film a chci to mít aspoň trošku pohromadě, takže si počkám a pokud do 23.12 nebudou, ukážu vám aspoň jednu část:) Protože to je naprosto kouzelné.

No a co hlavně musím udělat, je nafotit vám nějaký vánoční outfit a nějaký vánoční fotopost, který bude asi až po vánocích, protože teď to vůbec nestíhám. Ale na focení outfitu se těším protože jdu fotit pokusím se o to k vánočnímu stromečku na Staromák nebo Na příkopy, tak uvidíme jak to dopadne.

Takže si užívejte poslední adventní týden, připravte se na vánoce a všechno si to s úsměvem užijte. 
Krásnou adventní neděli
Natali♥

4 komentáře:

  1. Jak říkáš je neuvěřitelné, že už jen 19 dní ♥ Nemohu se dočkat ! :) Tvůj článek mi zase zvedl náladu <3 Těším se na fotky, další články a prostě cokoliv od tebe ! ♥
    Krásnou neděli i tobě

    http://ilyfuhullv.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvěřitelné přesně♥ Taky taky:) Jéžiš, děkuju, to mě hrozně těší♥ To jsem ráda, doufám, že nezklamu očekávání:)

      Vymazat
  2. Krásný článek :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥