neděle 28. prosince 2014

Vzpomínková neděle. 2014?

Tuhle neděli, poslední neděli v roce 2014 bych chtěla věnovat vzpomínkám na celý rok. Bude to takový trošku osobnější článek ve kterém ke každému měsíce v roce přiřadím vzpomínku a fotku, nebo se aspoň pokusím, protože je podle mě hezké vzpomenout si na každý měsíc a podívat se, co všechno jsme prožili.




Na nějaké měsíce si třeba nevzpomenu, myslím samozřejmě na fotky, takže třeba nějaký měsíc vynechá, ale doufám, že se ke každému měsíci najde fotka, která by ten měsíc nejvíce charakterizovala:)
Pojďme na to!

Leden. 
- na leden mám největší vzpomínku asi narozeninovou oslovu tří mých kamarádu, kterou slavíme každoročně a z té jsou vždycky fotky a když se řekne leden, tak si prostě představím tohle.



Až teď si uvědomuju jaký tupý výraz tu mám. 
Únor
-nevím jestli si mám z únoru nějakou extra vzpomínku, únor je pro mě hrozně nezávislí a trochu zbytečný měsíc, kdy se nic neděje, ale fotky mám


Prostě vím, že jsme v únoru plašily s kamarádkou na Žofíně a ta fotka mi teď příjde tak hrozně dětská a stará, že to ani nejde.

Březen 
-ve dvouch to samospoušť prostě jistí a zrovna tuhle fotku fakt miluju i když už je hodně stará a vypadám tam úplně jinak než teď

Duben
Střelecký ostrov je prostě supr místo a jedna fotka mi tam nestačí


Takové to nekvalitní rodinné selfí na babiččině terase nesmí chybět!!


Květen
-na květen mám snad nejvíce vzpomínek. Nevím proč, nejvíc fotek co jsem našla je focených v květnu, takže jo, u května toho bude dost



Nakonec jsem použila vyřazovací metodu a dala jsem jen 3 fotky. A to z Německa. Výměnný pobyt, to je to co mě napadne u května. Nejlepší měsíc v roce, doopravdy.

Červen
Taky jeden z oblíbených měsícu, nevím proč prostě květen a červen se v tomhle roce povedly už jen díky lidem co jsem potkala, .



Takové ty bestafrendské selfí.

Tahle fotka z hodiny se mi hrozně líbí, úplně si pamatuju ten den, jak jsme kamarádovy říkala, že přesně takhle náš vyfotí a dělaly jsme hrozně vážné.


Ukončení roku!♥

Červenec
-po školním roce konečně prázdniny a pomalu, ale jistě jsem za půlkou a dereme se ke konci a zároveň novému začátku.

Letní koupáníí


Ježiš, ještě teď pamatuju tu námahu a bolavé ruce:D



Srpen
Druhý vydařený měsíc prázdnin.




No a nakonec Chorvatsko, což vám ukážu jen jednu fotku, pokusím se tu nejhezčí!:)

Dobře dvě, ale nemohla jsem vás o ně připravit!

Září
No když odmyslím Back to school články a taky samotnou událost, hezké vzpomínky s sebou taky nese.
 Výletové selfi!
Říjen
Prostě podzimní prázdniny!


Listopad
Svetry, hallowen a listí, prostě listopad



Prosinec
No a konečně prosinec, ve kterém se pořád ještě ocitáme tak se pojďme podívat co poslední měsíc přinesl



Vánoční trhy v Drážďanech a samozřejmě Štědrá den a Vánoce!

Omlouvám se, že je fotek zase mnoho, ale neumím vyřazovat. Ale vidím, že za uplnulí rok se toho hodně stalo, hodně lidí jsem poznala, na hodně místech byla a hlavně hodně fotila. A v neposlední řadě jsem se hodně změnila. Jak fyzicky tak psychicky. A co vy a váš uplynulý rok, těšíte se na další?

Já vám přeju aby byl další rok krásný, veselý a třeba lepší než tenhle a hlavně, hodně foťte a dokumentujte, aby jste měli za rok zase na co vzpomínat!
Natali♥

12 komentářů:

  1. Ty fotky jsou naprosto top! :)
    Skvělý článek, mám přednastavený už podobný. :)
    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:)
      Tak to mi ho pak nech v komentářích, moc ráda se na něj podívám:)

      Vymazat
  2. Tak tohle je krásný článek! Hrozně moc se mi líbí<3 a vnukl mi takový nápad, nejspíš je to blbost, ale chtěla bych si na každý měsíc "naplánovat" nějakou událost, na kterou bych potom stejně jako ty mohla vzpomínat. Nejspíš se to naplánovat nedá nebo to naplánované nebude ono, ale chci to zkusit :)..
    A teď k fotkám.. V těch růžových šatech na prvních dvou fotkách vypadáš jak princezna. Potom ta fotka ze Střeleckého ostrova je taky krásná. A pak ty fotky v okně. Jsou hrozně pěkný a je to perfektní nápad! :) =D
    Jak jsi hubená.. Docela ti to závidím.. :\ =D

    http://blogilateskaty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju děkuju moc, je to moc milé, celý komentář!:)
      Rozhodně to není blbost, je pak hezké na něco vzpomínat, zkus si každý měsíc naplánovat něco moc milého, já už to tak mám a to jsem to, ani moc neplánovala:)
      Děkuju, ale princezny jsou krásnější! Děkuju děkuju, jsi moc milá:)
      Hubená? Prosímtě jako by jsi ty neměla krásnou postavu, není co závidět!:)

      Vymazat
  3. Myslím, že toto je asi ten najkrajší článok, ktorý som doteraz videla :) :3 Si tam strašne zlatá a je vidieť, že si užívaš život ako to len ide :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jěžíš děkuju moc, ani nevíš jako moc mě to potěšilo. Děkuju. No snažím se jak jen to jde!:)

      Vymazat
    2. Je to z tých fotiek naozaj vidieť :)

      Vymazat
  4. Natálko, topinkový článek! :) Jsem ráda, že jsem se mohla stát součástí tvého roku, vlastně i tvého života. Doufám, že to v příštím roce tomu nebude jinak. Tedy bude, budu totiž na více fotkách! Budu všude, vnutím se ti do života, a měsíc beze mne, nebude měsíc!! :DDD Ne vážně, tento rok byl takový rozlítaný, a zdá se mi neúplný. Nevím, čím to je. Možná tím stresem. Ale jak říkám na rok 2015 to chystám v jiném stylu! :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:)
      Jsi největší součástí! Taky mě mrzí, že jsi jen na fotkách z prázdnin, ale to taky, že jsem spolu nefotily a to taky napravíme. Měsíc bez tebe nebude měsícem, aspoň selfí na skypu:DDDD Musíme!:)
      Určitě v lepším stylu, více spolu!:)♥

      Vymazat
  5. skvělý článek, hlavně krásné vzpomínkové fotky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥