sobota 8. listopadu 2014

pozitivní myšlení?

Už jen sám o sobě můj blog, má na záhlaví citát „Start your days with positive toughts“ Tudíž začni svůj den s pozitivními myšlenky.Protože chci, aby na vás můj blog působil jaksi pozitivně a nebyl to jeden z těch depresivní blogů. Což doufám není, ráda, bych věděla, jak na vás můj blog působí. A já myslím, že přesně tohle, je ta krása dne. Ta krása celého života.
 


Co je vlastně pozitivní. Ano často věcí dělíme na pozitivní a na negativní, ale proč? Tomu jsem nějak neporozuměla. Neměli by jsme nějak myslet na to negativní a už vůbec ne to oddělovat s pozitivním. Měli by jsme si ze všeho udělat to pozitivní. Uděláme z toho zábavu. Pamatujete pohádku o Jackovi Frostovi?(kdo ne, určitě se podívejte na pohádku Legendární parta) Uděláme z toho zábavu? Z toho, co bylo nad smrt jasné, že je negativní věc, se udělala zábava. A co vyhrálo? Zábava! Vyhrál úsměv na tváři malých dětí. Vyhráli ty nejkrásnější sny, zdobící dětské tváře štěstím. A to je přesně ono. Uděláme z toho zábavu. Positivní je přece úsměv. To, co nás dokáže rozveselit. To z čeho vyjdeme dobře, to co nám dělá radost a všechno to co nám vykouzlí úsměv. To je to pozitivní. To pozitivní, co by jsme si měli hledat všude a ve všem.



Začít svůj den s pozitivními myšlenky? Je jedna věc, že něco pozitivní je a že si něco pozitivního vytvoříme sami. Vytvořme si pozitivní myšlenky. Vytvořme si den, který bude působit pozitivně, jak pro nás tak pro ostatní. Vytvořme si ve svém světe to pozitivní, ale nejen pro nás. Buďme pro ostatní vzor. Vzor pozitivní. Příklad pod kterým budou definovat smích a radost. Pod vaším jménem si představí to pozitivní. Né ty lidi propadající se do sebe a vysílající za sebe ty negativní myšlenky. Mysleme na to hezké. Na to, co nám bude dělat hezký den. Začněme nás den s pozitivní myšlenkou, nejen na hezký den, ale na celý hezký život. Hledejme si ve světě věci, které jsou pro nás pozitivní a které nám tvoří úsměv na tváři, které nám tvoří podstatu radosti a na tyhle věci mysleme a nejen mysleme, ale jděme si za nimi. Tak, aby byl náš každý den, den za dnem pozitivní!

4 komentáře:

  1. Naprosto souhlasím :)) Člověk by se měl pozitivně naladit už po ránu :) Skvělý článek :))

    recenzenaknihy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, děkuju:) Ano, myslím to naprosto stejně!:)

      Vymazat
  2. Saakryš, to bych si měla číst každé ráno :) Máš pravdu měli by jsme vše brát pozitivně, a nebo alespoň na nic negativního nemyslet :))
    ps, skvělý článek jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to je hrozně moc milé, moc mě to těší, že to má ten efekt, který to mít mělo!:)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥