úterý 25. listopadu 2014

0.8-sunset, cat and big sweater

Už se nám rychle blíží další konec měsíce a já vám přináším druhý outfit za měsíc:) Jak jsem si slíbila, za měsíc budou dva, i když se bojím, že vám v prosinci a v lednu ukážu víc než dva, protože jich mám šíleně moc v plánu, tak snad se aspoň pár z nich povede. Ale teď už k samotnému outfitu. Fotky jsme fotili při stmívání, což je na fotkách hezky vidět, jak se postupně musí fotit na noční a pak na blesk, aby to šlo hezky vidět. No pojďte se na to podívat sami.




Dneska už se nenosí kabelky jako modní doplňky, dneska se nosí kočky. Kočky, které se vám přes plot dostanou na zahradu a když otevřete dveře domu, směle vám tam vlítnou. No a tak ta kočka pykala za své hříchy a musela se se mnou fotit. Na konci jsem, ale trpěla já, protože se koček bojím a z chlupů mě svědí nos, ale byla hrozně krásná a co hlavně? Zamilovala si moje boty, takže pak po těch drápcích nevypadali zrovna slavnostně.


Teď k té části co mám na sobě.
- Džíny jsou, no nevím přesně odkud, ale značka PepeJeans.
-Bundu jsem vyhrabala v garáži po tatínkovi, takže to asi z nějakého extra známého obchodu nebude, a i kdyby jo, papírek se už ztrhl. Ale je skvělá, zelená a nikdo ji mít nebude, protože nikdo nemá tatínka, který schraňuje svoje bundy z 12 let, aby v ní mohl za asi 20 let péct kuřecí na grilu, nebo kdyby náhodou jedna ze tří šílených dcer měla mánii garážových bund. To se hodí.
- svetr je ze secohandu, a já ho naprosto miluju, jedině tam si můžu koupit velký svetr a vymluvit se, že neměli moji velikost.
- boty jsou určitě z humanicu
- a jestli se ptáte, kde jsem splašila tu krásnou chlupatou kočku, tak byla u sousedů na zahradě.



































Děkuju vám za shlednutí outfitu, mějte se krásně:)
Natali.

10 komentářů:

  1. tak s tou kockou si to zabila :D haha, a outfit jako vzdy skvely a hlavne ta bunda! tu teda tatkovi a ted uz tobe neskutecne zavidim :)

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky! :) moc ti to sluší :) pořád obdivuji, jak k tobě ta červená rtěnka úplně pasuje :)
    a ta bunda vypadá skvěle, ani bych nevěřila, že je fakt z tátovy garáže, haha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:) Já se vůbec divím, že jí můžu nosit a nevypadám jak zakrvená příšera:D:)
      Nikdo mi to nevěřil, neboj:D

      Vymazat
  3. Na fotkách ti to sluší a ta bunda je vážně úžasná. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A jak se poznají čtenáři tvého blogu? Běhají po sousedově zahradě, nahánějí mu kočku, aby ji mohli nosit místo kabelky. :D
    Super outfit, ale to není nic nezvyklého. Potěšila jsi mě způsobem, jakým jsi celý článek napsala. Tak s lehkostí a nenuceným humorem. Super článek, myslím, že i jeden z nejlepších v sekci outfitů. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne krásko, takhle se pozná nejlepší kamarádka:D
      Děkuju, těší mě, že se líbí, já osobně jsem taky spokojená:) Děkuju moc:)

      Vymazat
  5. pekný outfit :) bunda a sveter sú ozaj krásne :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥