neděle 2. listopadu 2014

Nedělní odpočinek 10.- podzimní prázdniny.

Začalo fájn období, asi to chtělo prázdniny. Začalo vládnout období optimismu a zároveň realismu, což jsem ráda, nesnáším to období propadání se do sebe a nevidění ve věcích něco trošku hezkého. Ale, byly prázdniny a byly úžasné. Vždycky o všech prázdninách, to bylo, takové to, jo udělám tohle a pak tamto, no teď to dělat nebudu mám přece prázdniny, udělám to o nich, to zvládnu, stihnu a další kecy. A potom? Nic z toho. Nejen, že jsem líná něco dělat plánovat a všechno, ale hlavním problémem je, že jsem odložila tolik věci, že si to ani nepamatuju. Prokrastinace prostě vládne světem a tím mým hlavně. No a letošními prázdninami jsem tomu řekla dost.




Řekla jsem si se sestrou, že chci o prázdninách jet na chalupu a být tam samy a prostě tam být s přáteli a tak jsme docela spontánně sedly v sobotu po obědě na vlak a tři hodiny jely vlakem. No byly jsme tam sice jen tři dny plus tu sobotu, kdy jsme přijely večer, ale bylo to užasné. S kamarádkou jsme spaly každý den u nás a prostě jsme si to prakticky v těch třech i s kamarádkou hrozně užili, fotily a bylo to super a těším se, až tam zase pojedu, protože to je jedno z těch oblíbených míst. Znáte to, místo kde se rádi vracíte, protože vás to tam neuvěřitelně táhne, máte to tam rádi a já se tam navíc pořád cítím jako doma, což je na tom nejlepší. A navíc, když jste tam bez rodičů, můžete si s kamarádky zabrat tu nejlepší manželskou postel a nikdo vás nevyhodí!! No kdo by o nechtěl. Ona je ještě tak užasně veliká a pohodlná, no neberte to všemi 20 prsty!!


Pak se hrozně těžko vracelo domů, ale bylo fájn, být zase s celou rodinou. No a až do pátku jsem se prakticky nudila. Ne nebudeme tomu říkat takhle, budeme tomu říkat, že jsem dělala věci, které nedávali žádným způsobem smysl. Chvíli jsem se učila, jo jsem fakt nadčlověk, když mám prázdniny a dělám tohle a ve čtvrtek a pátek jsem se smála segře, že je ve škole a spamovala jsem jí svýma vaflema na snídani. No, ale když přišla, byla jsem neuvěřitelně ráda, že tu nejsem sama, protože jsem se fakt neuvěřitelně nudila. Knížka mě už nebavilo, učení, to mě nikdo bavit nezačlo, filmy, už mi docházeli nápady a už nebylo co dělat, takže jsem se v pátek rozhodla, že budu fotit a ve čtvrtek jsem šla na krátkou procházku, takže jsem splnila, to co jsem řekla s tím, že jsem byla venku i v pátek, takže jak nad tím tak uvažuju, jsem na sebe pyšná a tohle byli ty nejúžasnější prázdniny.

No a představa, že budou až vánoční mě dosti mučí. Ale zase, máme tady další měsíc, listopad, bože tak dlouhé slovo, koho by to každý den bavilo do sešitu psát, i když prosinec je ještě delší:D No a třetí měsíc školy, to jsme zvládli, takže jeden měsíc a něco zvládneme levou zadní. Každopádně už se těším na vánoce a na všechny akcičky, které mám na prosinec v plánu!
A navíc, jsme měli v pátek halloween a i když jse trochu pozdě, tak jsem v pátek fotila s dýni Wilsonem, kterou dělal brácha, takže vám tu fotku ukážu, pokud jste je viděli na instagramu!!:)


Takže vám přeji hezký zbytek neděle, krásný listopad a celý týden!:)
Natali!:)

Jak jste si prázdniny a halloween užili vy? 

7 komentářů:

  1. ta fotka je boží! Jo prázdniny, ty jsem si hezky proležela v posteli a taky se nudila :) ale mít chatu a jet si tam sama, závist, já když chci být sama musím mamce zaplatit nějaký pobyt aby vypadla z baráku :D
    a slovo listopad mi ani nepřipomínej.... znamená to zimu, zimu, tmu...brzké stávání, a jediné světlo co přes den bude prosedím každý den ve škole brrr...ať už jsou zas ty prázdniny! :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuu!:) Jo myslím, že bych to taky nějak mohla praktikovat, ale chata to víc jistí!:D Jo ať už tu jsou dalšíí!:)

      Vymazat
  2. ten listopad mě taky děsí, navíc je tak nekonečně dlouhý :D zato celý prosinec
    je takový vánoční a ta škola mi už ani nepříjde díky tomu, pořád máme nějaké vánoční akce :)
    prázdniny byly nejlepší, jen rychle utekly :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, listopad je vždycky nejdelší:D Jo už se na ty vánoční akce těším:)
      Prázdniny byly užasné, jen by mohly být o něco delší!

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že už ti začalo lepší odobí a podzimní deprese pomalu ale jistě ustupuje. :) Tak to má být! :)
    A taková vtipnost, už dýl se setkávám se psaním "my jsme byly", co se týče ženského rodu a furt jsem si říkala kurňa je to správně? Tak jsem si to dneska konečně vygooglila a může se psát obojí. :D Děsný, nesnášim, když se to stává.

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥