čtvrtek 12. března 2015

Elegant

Tenhle outfit nosím už od Vánoc nejradši. Je pravda, že někdy na něj nemám náladu. Znáte to, chcete něco pohodlného, něco, čím nebude vyčnívat, prostě splynout s davem nebo mít na sobě něco, co nebude muset neustále upravovat a hlídat. Já nejsem zrovna žádný velký elegán a proto tenhle outfit nosím, jen když mám na něj opravdu náladu a taky proto, je tohle pro mě elegantní. Nevím, jak pro ostatní, pro někoho je tohle normální, ale já košile, ještě k tomu bílé a upnuté, nosím málokdy, a už je fakt potřebuju s něčím doladit a když už je mám, je to podle mých hodnot elegantní. No a když k tomu dám tenhle neskutečně úžasný klobou, ve kterém vypadám jak hříbek, kostkovanou šálu a bonbónkově růžovou kabelku, která ani nejde zapnout, přijde mi to elegantní až až. 
Do kombinace košile se svetrem jsem se poslední dobou zamilovala. Začalo to bílou košilí a krátkým šedým svetrem, který se hodí snad úplně ke všemu, pokračovalo to barevnými svetry a pak košilemi se vzory a podobně. Ale tohle pořád setrvává v mých favoritech. Je to elegatní, pohodlném a člověk si v tom na chvíli připadá jako opravdová dáma. 
Teď je podle mně u všech trendem nechat ze svetru vykukovat límeček a rukávy košile, ale já se ani nedivím, protože to vypadá vážně skvěle a i s černými kalhoty strašně zajímavě. Prostě líp než s tričkem. 
No a hlavně nesmím zapomenout na své nové boty a taky na to, že konečně můžu vytáhnout sluneční brýle, tak moc jsem na ty boty čekala, a tyhle s gumou chci už nad přes rok, ale říkala, jsem si, žře je má každý a tak jsem si počkala, až budou trošku zpestřené a mé přání se vyplnilo a já se jich v kombinaci s ohrnutými kalhoty namůžu nabažit!

Co vy, oblékáte se rádi elegantně a nosíte rádi košile?



































18 komentářů:

  1. Tohle sice není úplně můj styl, ale strašně ti sluší ! :-) Já když beru košili tak jen pod ní tílko a tak... snad víš :D
    Ale musím říct, že ty boty a ten kloubouček je vážně skvělý!

    http://ilyfuhull.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, děkuju moc:)
      Chápu, taky to nosím:) Děkuju:)

      Vymazat
  2. Jé, tak to je úžasnej outfit! Poslední dobou bych pořád jen nosila košile pod svetrama a klobouček si chci také pořídit :))
    Nikol (readeatandlive.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit! :)
    Já se teda moc elegantně neoblékám, jak kdy. Ale vždycky se mi to strašně líbilo. Mám zrovna v plánu si koupit černý klobou, úplně jsem se do něj zamilovala, tak snad seženu. :))
    Jinak košile nosím moc ráda, ale popravdě spíš takové ty pánské, "dřevorubecké" :D, ale takovouhle obyč. bílou taky dlouho vyhledávám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)
      Tay nejsem moc na to elegantní, ale jednou za čas to prostě musí být:)
      Já jsem taky zamilovaná, a podle mě seženeš, teď to prodávají snad všude:)
      Ty nosím taky často, hlavně ty od tatínka, ty jsou nejlepší:D

      Vymazat
  4. Asi hold na tyhle elegantní košile a kabáty nejsem. Ale ta 10 fotka je top! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bez té šály se mi to líbí mnohem víc, mám potom pocit, že ta vynalézavost prokoukne mnohem víc. :) Klobouček na mě dýchá 20. léta a celkově to vypadá, že se procházíš na oxfordské půdě prostě super! :)
    P.S.: Poslala jsem ti mail. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju, to je strašně milé, takový dojem se mi moc líbí:)
      Hned si ho jdu přečíst:)

      Vymazat
  6. Tolik skvělých fotek! Při první jsem se lekla, že ani na jedné nebude vidět tvůj obličej, ale naštěstí byl. :) Ta rtěnka je BOŽÍ, mám úplně stejnou!!! :)

    www.empty--island.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:) Bez těch fotek by se to neobešlo:))
      Já jí úplně miluju!♥

      Vymazat
  7. Jééé, moc pěkný outfit :3 A skvělé fotky! Ty jsi takový komik :3 :D
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. najskôr som si myslela, že som narazila na blog Norči Jordanovej :O Akože fakt sa podobáte :D Vypadá to pekne!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To my snad ještě nikdo neřekl:D To je pozitivní:D
      Děkuju:))

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥