neděle 29. března 2015

For the last time warmly.

Zdravím vás u posledního teplého outfitu!
Nevím, jak vy, ale já už dneškem schovala všechny teplé kabáty, příliš tlusté svetry a zimní boty, našla si šaty, sukně, kombiné a lehké bundičky a včerejškem jsem vyřešila problém boty a to hned dvojnásobně. Sobotu jsem totiž krásně strávila výhodným a levným nákupem bot a i když mám asi dvoje nejkrásnější boty, výběr mi netrval dlouho a byly levné, tohle už nechci do příštího roku zažít.No a kromě nákupu bot jsem se v krásnou slunnou sobotu prošla přes Náplavku a navštívila sobotní farmáršké trhy. Malinová bioštáva, přímo před vámi z vymačkaných malin!Naprostá lahoda. To rozhodně stojí za navštívení!No a taky jsem tam navštívila pravý bleší trh a do blešáků se oficiálně naprosto zamilovala, protože mám zase skvělé kousky. Jediné nakupování oblečení, které je pro mě zábavou.  Jsem snad jediná ženská, co by místo nakupování radši jela někam ven a nebo vařila, pekla a následně to jedla a hostila všechny okolo? Myslím, že asi jo. Nebo aspoň jedna z mála. Ale ze svých dvou nových přírůstku jsem nadšená. Mám trochu výčitky kvůli počtu bot na nadcházející jaro, ale problém s nošením vážně nemám. Určitě je brzo uvidíte v outfitech na které se chystám už s plnou vervou. A všechny už budou jarní. Tohle je oficiálně poslední outfit, na kterém mám husí kůži a bundu! Bundu alá hábit alá nejkrásnější kabátek. Jsem do něj vážně zamilovaná a trošku mi trhá srdce ho skoro na rok zastrčit do zadní strany skříně. Ještě že svetry jsou i jarní záležitost. Tohohle krátkého by se zbavovalo těžko. Rolák, který jindy nesnáším, tomuhle svetru dodává osobitost  a střih taky. S rolákem hlavně nemusím nosit šálu a vypadá to vážně skvěle. No a krátkost svetru je to, co na něm nejvíc miluju a když ho zkombinuji s vysokými džínami, na které už nedám dopustit, nejde udělat žádnou chybu. Přiznávám, že oživení tohohle outfitu, by taky nebyla špatná volba, ale někdy máme prostě náladu na něco úplně obyčejného a někdy zase na strašně moc doplňků, co myslíte? A jasně červená kabelka u tohohle outfitu dělá své. 
Co vy a nákupy, máte už vytažené své jarní oblečení a schované to zimní? 
Nosíte rádi roláky, nebo to považujete za škrtící oblečení a jak často volíte doplňky? 
















kabátek- blešák

boty- Timberland

svetr-second hand

džíny-Topshop

10 komentářů:

  1. Líbí se mi ten kabátek. Jakože vážně jo :))
    Co se toho nakupování týče.. Já nevím. Baví mě to asi to určitého času, do doby než z toho věčného měření a hledání odpovídající velikosti nejsem úplně otrávená =D :)
    Spíš mě baví si sednout někde v kabinkách a dirigovat kamarádku co jo a co ne =D :)
    http://blogilateskaty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je kouzelný!:))

      Jo o by mě taky bavilo, ale do jakési určitě míry. Strašně nerada si věci zkouším, prostě nejsem nákupčí typ:D Já prostě spíš jdu radši na procházku, ještě teď na jaře:)

      Vymazat
  2. Já roláky z duše nenávidím, ale musím říct, že na tobě vypadá opravdu kouzelně ! :-)
    Kabátek a boty vypadají taky skvěle :-)

    http://ifoundmymichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom upřímně stejně, ale tenhle je vyjímkou. Děkuju:)

      Vymazat
  3. super outfit, moc se mi líbí tyto jeansy s vysokým pasem! :)
    sluší ti to :**

    OdpovědětVymazat
  4. Kabátik je úžasný :-) A takisto zaujímavý rolák a rifle, thumbs up! :-)
    http://justaddcourage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Tá taška :o ^^

    http://simik3.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥