pátek 24. října 2014

Jak být šťastný?

Dneska jsem se rozhodla přinést vám trošku pozitivní článek, takže doufám, že vás naladí pozitivně a to hlavně ty, kteří pozitivní náladu v poslední době postrádají.
Znáte to, každý má někdy špatnou náladu a nebo spíše období. Ze špatné nálady se člověk vyspí, ale špátné období musí přejít. Musí počkat dokud nepřejde samo a období mezi tím e k nevydržení. Chcete se zase smát, ale nejde špatné období jen tak přejít a zamávat mu. Nejde ho jen tak zapomenout. A tak se snažíme. Snažíme si vrátit zase úsměv a pozitivní naladění do dne. A já vám chci ukázat, že to aspoň trochu jde. Udělat si hezký den a pokusit se své zlé období přejít tak, aby vám aspoň něco dělalo radost.


Vykročit do dne správnou nohou- To je takovým základem. Pokud vám není rovna nejlíp, snažte se udělat si hezké ráno a pokud se vám i přes pěkné ráno nálada pokazí, berte to tak, že aspoň jedna a ta nejdůležitější část dne byla hezká. Mě třeba hezké ráno dělá, že se hezky upravím, pak si dám snídaní, která mi den osladí a nebo jen zpříjemní a dojdu si pro horkou kávu, aby mě na zastávce zahřála.

Písničky- písničky jsou lékem na všechny. Nemůžete si, ale pustit nějaké, které vás budou ještě víc ubíjet. Ale takové ty pozitivní, veselé, které vás naladí do taneční nálady a přivedou vás na jiné myšlenky.

Myšlenky- vím, že to často nejde, ale snažte se myšlenkami bloumat u věcí, které se vám líbí, které máte rádi a na které se nějakým způsobem těšíte. To vám určitě náladu zpříjemní a vymění vám to negativní mraky v hlavě.

To co nás baví- Když už jste byli myšlenkami u toho, co vás baví, tak to určitě dělejte a neomezujte se špatným. Rádi fotíte, jděte fotit, rádi pečete, něco si upečte a sami si to snězte.

Příjemné chvilky- Udělejte si chvilku, která vám bude vám bude příjemná. Uvařte si čaj, něco si dejte dobrého a třeba si pusťte film, čtěte si a nebo si s někým povídejte ať přijdete na jiné myšlenky.

Společnost- Další bod na který jsem narazila už při minulém. Snažte se zapojit do všech konverzací a s někým si povídejte. Můžete si klidně povídat o svém problému a vypovídat se, ale nejlepší je si povídat o normálních věcech, aby jste přišli na jiné myšlenky a smáli se, to vám určitě náladu vyzdvihne. Společnost a smích!

Smích- Když už jsme u toho smíchu, pusťte si například komedii. Přejdete na jiné myšlenky a zasmějete se, což je lék na všechno!

Takže doufám, že jsem některé z vás inspirovala, jak se naladit pozitivně!:)
Napište do komentářů!:)
Natali.

10 komentářů:

  1. přesně takové věci mi dokážou vždycky zvednout náladu, stačí chvilku s přáteli, zasmát se
    a svět je hned lepší :) někdy mi pomůžou i různé písničky nebo čokoláda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda je taky fájn a to hlavně na nervy!:D :)

      Vymazat
  2. Vše je naprostá pravda, nějak se od problémů odreagovat, nestresovat se - přesně tohle mi vždy zachrání špatnou náladu. Krásný článek.

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz/ - stávám se pravidelným čtenářem a budu ráda, když se staneš mým nebo alespoň koukneš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se mnou takhle souhlasíš, děkuju)

      Vymazat
  3. Být šťastný je ve výsledky hrozně jednoduchý, ale člověk už si zvykl na slova jako je blbá nálada, deprese - přijde mu jako že je to normální a tak je používá. Když se ptáte lidí, jestli jsou opravdu šťastní, nemají problém odpovědět ne. Ale když se jich ptáte dál, co jim vlastně schází, už jim slova dojdou a nevědí, co říct. Většinou jim vlastně nic nechybí nebo jim prostě nestačí to, co mají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naprostá pravda! Všichni se tyhle slova naučili používat aniž by nad nimi pořádně uvažovali!:)

      Vymazat
  4. Nemám teď zrovna moc šťastné období, tak se to pokusím hned zítra všechno vyzkoušet ! :D :)

    pherenikeslife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že si zkusila i něco jiného a zatoulala se do vod motivačních článků! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky ráda, že jsem se k tomu jakým si způsobem vrátila:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥