neděle 19. října 2014

Nedělní odpočinek 0.8.- chalupa, odpočinkové odpoledne

Hezký den přeju všem, kteří tohle čtou!

Je tady další neděle, a už máme jen týden a pak máme prázdniny! Konečně, nemůžu se dočkat!:O Pouštění draků, hallowen, focení a hlavně samy se sestrou na chalupu. Partýýýý! Takže tam budeme s nejlepší kamarádkou hovět každý večer a ráno a přes den se vypaříme, takže, snad to vyjde!



No každopádně, je před námi ještě týden, ale to mi nevadí, protože oproti tomu, co jsem prožila teď bude tenhle jako dovolená někde daleko na Havai. Věřte, tohle už nechci zažít. Nejen, že jsme denně psali 5 testů, a to nepřeháním, prostě fakt na fest denně aspoň 4 testy někdy až 6 a to jsme někdy měli jen těch 6 hodin. Až pátek byl volnější a psali jsme jen 2, takže aspoň něco, ale řeknu vám, že byl hnus se to všechno učit a do toho ještě dělat všechny ostatní věci.

A  hlavně jsme jako naschvál byli minulý víkend na chalupě, takže jsem se nestihla vůbec učit. Ale za ten víkend bych dala cokoliv. Po dobrých dvou měsících jsem konečně viděla nejlepší kamarádku a měla se komu vyzpovídat. Nejhorší je, držet všechno v sobě a pak čekat, až konečně dojedete a uvidíte ji. A pak tam jste nakonec jen dva dny! Právě proto tak moc čekám na podzimky. No už minulou neděli jsem vám chtěla psát o víkendu na chalupě, ale nevládla jsem to tam zakomponovat, takže vám o tom píšu teď: Jsem neuvěřitelně ráda, že jsem se konečně mohla vyzpovídat!

No a jelikož byl tenhle týden vážně náročný, dovolila jsem si chvilku si odpočinout, udělat si chvilku pro sebe. A jelikož u nás moc hezký není, i když se to pomocí sluníčka tváří jako další krásně slunečný den tak tomu tak není. Ano celý pokoj mám zality sluncem a sluneční paprsky mi místnost krásně vyhřáli, ale venku už jsem byla a teplo tam zrovna nebylo. Skočila jsem si do obchodu pro své nejoblíbenější jídlo a jdu si udělat hezké odpoledne. Uvařila jsem si kávu, udělala medový jogurt s musli, nakrájela jablko a na kousky natrhala croissant. K tomu všemu si zalezu do postele a jdu si pustit nějakou užasnou pohádku. Bude těžké vybrat jelikož už jsem všechny viděla, takže když by jste znali nějakou fakt užasnou co musím vidět, neváhejte a napište mi prosím do komentářů, děkujuJ

Co děláte vy, když si chcete odpočinout?

Co jste dělali celý víkend?

Jaký byl váš celý týden?

Natali.

4 komentáře:

  1. Fůůha, tolik testů.. to my naopak budeme mít tento týden před prázdninami.. :/
    Jinak si užij podzimní prázdniny a chatu! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeju hodně štěstí!:)
      Děkuju, ty taky!:)

      Vymazat
  2. Mám pocit že my sme asi jediný, ktorý nepíšu toľko testov! Alebo ich píšeme, len ja to nejak neregistrujem.. haha
    inak podobne sa už teším na prázdiny , a hlavne na halloween!

    http://double-white.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti závidím, i když se to nema:D
      Jo ať už je to tu!)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥