pátek 17. října 2014

Recept #2- tortilla

Konečně jsem si udělala čas pro druhý recept, ten první měl celkem ohlas, takže doufám, že to dopadne stejně nebo ještě lépe. Rozhodla jsem se, že vám každý měsíc dodám jeden, abych v tom měla aspoň nějaký systém. No a co jsem si připravila dneska? Jako poprvé, je to velmi lehký a snadno připravený krátký recept, nebo spíše taková inspirace, třeba na svačinu do školy a nebo kdykoliv chcete. Ano bude to tortilla. Každý zná tortillu na mnoho způsobu a já, která jsem naprostým milovníkem si hledám další a další. No a nedávno mě napadl, takový lehce svačinový typ, trošku zdomácnělý, tak doufám, že se bude líbit!:)
 Co budeme potřebovat?:
- torillu jak jinak
- sýr, šunku
- ledový salát
-papriky

Prakticky si můžete přidat cokoliv se vám zlíbí. Různé druhy zeleniny, dresing, cokoliv, ale tohle je takový ten základ.


Postup je primitivní. Nejdřív si nakrájejte zeleninu a nachystejte si všechno co budete přidávat. Ohřejete si tortillu protože je ve většině případech těsto sirové. Takže je dobré dát těsto na pár vteřin do mikrovlky, toustovače, malého grilu nebo klidně i trouby.

 Hlavně mějte všechno připravené, aby vám tortilla neztvrdla. Rovnou to můžete zapéct ze sýrem, aby se sýr zapekl, chutná to líp. Já to tady nemám, protože mě to napadlo, nedávno. No a na ohřátou torillu pak naházíte všechny nakrájené a připravené ingredience. Pak tortillu opatrně zabalte, aby vám nic nevypadlo a můžete jíst.
Pokud by jste si tortillu brali s sebou zabalte si jí ještě teplou do folie, aby neztvrdla!)





No a jak to tak vidím, myslím, že mám zase hlad a jdu si to ukuchtit znovu:D
Doufejme, že jsem vás trochu inspirovala a bude chutnat!
Dobrou chuť!:)
Natali.

8 komentářů:

  1. Vyzerá chutne :3 a ako pozerám, pripravuje sa veľmi jednonducho.. mňa si tým receptom inšpirovala, určite ju skúsim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to lákavě! musím to zkusit!

    http://beaufash-klarka.blogspot.com/ - budu ráda, když se koukneš.

    OdpovědětVymazat
  3. v ledničce máme poslední tortillu, tak že by? :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥