pondělí 27. října 2014

Wishlist #říjen

Přináším vám první wishlist na mém blogu. Přišlo mi fajn se s váma podělit o to, co si přeju a hlavně se nad tím asi zamyslet. A když jsem se zamýšlela, zjistila jsem, že není žádná fyzická věc, kterou si mermomocí přeju. Spíš jsou o´to takové ty přání. No ale rozhodla jsem se, že vám něco napíšu, takové ty obyčejné věci a nebo ty o které se budu snažit a nebo si jen hodně naivně přeju. Pojďme na to.

Linky na oči- už delší dobu chodím někdy nenamalovaná a když už jsem se malovala, tak jenom řasenku a někdy rtěnku. A když už se takhle delší dobu nemaluju pořádně, začalo mi to chybět a měla jsem chuť i na linky. Takže bych si chtěla nějaké koupit, kdyby jste věděli o nějakých fakt dobrých, napište mi do komentářů prosím.



Naučit se dělat linky- Když jsem je zkoušela, tak jsem taky zjistila, že jsem na ně totálně levá, takže by bylo fajn, asi se ty linky trochu naučit, abych když si je jednou příležitostně rozhodnu namalovat, tak to aspoň trochu uměla a nechodila jak strašidlo:D

Laky a rtěnky- chtěla bych rozšířit svoji sbírku rtěnek a laku. A to hlavně tech tmavších. U laků mám takového favorita, rudý lak značky moje, který  prostě musím mít!

Pokoj- už bych si chtěla zařídit pokoj, ve kterém by mi bylo pohodlno a mohla bych tam mít své soukromí, takže doufám, že to bude co nevidět.

Žrát a nepřibrat- Co si budeme povídat, to je sen snad každého člověka. Prostě jíst co mu příjde pod ruku a nepřibrat, nelžete, že by jste to nechtěli, protože by jste si dosti protiřečili se svým svědomím!:D

Návštěvnost- a co si budeme zase povídat, každý blogger si přeje větší návštěvnost a já samozřejmě taky. Kdyby jste dali do konce listopadu 8000 byli by jste nejskvělejší!

Něco nového- chtěla bych na blog vymyslet novou rubriku, nebo soutěž nebo něco co by se vám líbilo a přitáhlo to nové čtnáře, takže snad se mi to povede.

Známky- jo ty by měli být lepší a to hlavně z předmětů jako je matika fyzika a podobné hrůzy protože pokud budu pokračovat v neustálých trojkách které se střídaj s dvojkama, bude to zlý!

A nakonec bych si přála i něco pro vás, a to, aby se vám splnilo všechno, co si budete přát, protože splinit, se muže vše, když pro to budeme dělat maximum. Takže dělejme vše pro své sny, aby jsme byli svým způsobem šťastni!
Natali.

10 komentářů:

  1. Taky ti přeji, aby se ti vše splnilo. Na matiku a fyziku kašli, 3 je dobrá. Spíš se zaměř na češtinu, máš takovej krásnej blog, je moc škoda, že píšeš s hrubkama, nějaké jen vidím a mávnu nad nima rukama, ale "že by jste to nechtěli, protože by jste" - to mi rve fakt oči :( Takže piluj spíš češtinu, když umíš tak hezky blogovat, to ti v životě spíš k něčemu bude. :)

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S češtinou docela bojuju ale mame hodně špatnou učitelku, takže budu muset nějak začít asi sama, ale děkuju za radu pochvalu a radu!)

      Vymazat
  2. Taky bych chtěla jíst a nepřibrat! :)) A nebo klidně přibrat, ale aby se to samo shazovalo při chůzi do schodů a podobně :))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky chci žrát a nepřibrat -_- A nějak se to zatím nedaří :D

    OdpovědětVymazat
  4. jíst a nepřibrat, jé to by bylo úžasný! :D

    OdpovědětVymazat
  5. take bych chtela umet dobre delat stejne linky na obou oci:D

    PS: Zvu te na svoji giveaway o svuj vlastni design obal na technologii:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥