neděle 30. listopadu 2014

FOTOBLOG 0.6. - listopad

Ten čas neuvěřitelně rychle letí. Konec listopadu pro mě znamená už začátek Vánoc. A přesně dva dny zpátky minulého roku, Black Friday (mimochodem hrozně nespravedlivý, že něco takového není i u nás, i když bych asi nakupovat fakt nešla, zní to fajn)  jsem si říkala, jak bude hrozně moc hustý, až bude tenhle den za rok. A ono to tu bylo, vážně tak moc rychle, že se mi chce až brečet. Každopádně, je to tady, konec měsíce, konec listopadu a pouštíme se na další měsíc, prosinec, Vánoc čas, vánoční období, krásné vůně, nákupy a všechno podobné. O tom všem se dozvíte v mé Vánoční edici, která startuje hned zítra 1. prosince ( úplně krásné datum, hned bych ho nechala po celý rok), a já vánoční sezonu zahajuju, tímto krásným dnem, 1.12 a ještě v ponděli,  na vánočních trzích v Drážďanech, což je podle mě, krásný začátek prosince a vánočního času. No a jen tak na okraj, jak takhle píšu listopad, zamysleli jste se někdy na tím jak je to slovo krásný? Listo pad. Bože můj, to je fakt nádherný. Dělám jako bych to nikdy neslyšela. No dost keců.
Jak se těšíte na prosinec a celý vánoční čas vy a jakou nejbližší událostí ho zahájíte? To mi určitě zanechte v komentářích:)



Hned na začátek, no na začátek, když si odmyslíte ty moje kecy, se vám chci hrozně moc omluvit, že tenhle fotoblog, bude fakt malinký s malinko fotkami, ale vůbec jsem nestíhala fotit. Hrozně jsem se přes víkendy a i přes týden učila a jediné, co jsem vám tak mohla vyfotit, byla moje snídaně a nebo jiné podivné věci. Takže se moc omlouvám, že to bude takové "suché" ale zase se nebojte, protože vám to v prosinci řádně vynahradím, protože se těším na vánoční focení. To mě baví snad úplně nejvíc. Vážně jsem se snažila vám aspoň něco nafotit, ale když mám tak málo fotek, aspoň vám můžu každé z nich něco říct.



Psaní dopisů Ježíškovy s bráškou, jedna z těch nejkrásnějších věcích na Vánocích, vidět jak mu to dělá radost, nechávat to za oknem a čekat až si pro dopis Ježíšek příjde. 



 Jedno z těch podzimních focení o prodlouženém víkendu, 17. 11, ze kterého máme spousty krásných fotek, které potom uvidíte v outfitu. Dlouho trvalo vyfotit fotku s házením listí, aby to nevypadalo jako hrouda hoven nebo abych jako ta hrouda nevypadala já.



Na každou akci přece musíte mít na skleničce jmenovku, aby jste si pod vlivem všeho toho alkoholu aspoň mohli seznamovat. Já to měla spíš jako okrasu, ale hezké to na skleničce od vína bylo. 


Moje úlovky na výprodeji essence, které nejsou moc velké, ale zato mi udělali ohromnou radost. 


 Protože jedna káva na večeři nestačí, já musím mít tři. Vafle jsou smícháte úplně se vším a po upečení polité medem, takže jsem si neskutečně pochutnala. ♥



  
Můj oblíbený neodolatelný čas v posteli s knížkou a čajem je k nezaplaceni. 


Kdo už má škrtací kalendář do Vánoc? Ten můj je trošku chabý, ale bráška mi chtěl pomáhat, tak jsem mu to přizpůsobila. 


 Moje velmi skromná vaflová snídaně. Prostě tím neumím pohrdnout. 


 Polívky moc v lásce nemám, al dýňová je snad nejlepší, a nejen mezi polívkami, ale snad nejlepší jídlo, co jsem kdy jedla. Se sezamovým chlebem, smetanou a slunečnicovými semínky, dokážu sníst i 4 talíře. 


Mé oblíbená fotka, které jste mohli vidět ve snídaňovém článku.



A nakonec, jsem zase něco pekla, tentokrát trošku děsivě vypadající nutellové muffiny s oříšky. 

Jak, tak koukám, fotek není úplné minimum, ale není toho nějak moc, takže se omlouvám, doufám, že jsem vás nijak nezklamala a budu se s vámi těšit za měsíc u dalšího fotopostu. I když nevím, jak moc chci tenhle rok ukončit. Božemůj to mě děsí, on, už bude vlastně jen měsíc rok 2014 a pak nám tu nastupuje 2015!!! Přestávám přemášlet, ukrutně mě to děsí. Tenhle měsíc bude nejkrásnější, tak si ho moc užíjte a očekávejte mou vánoční edici, protože za měsíc už bude po vánocích a po všem. Ale to nevadí. Za rok to tu je zase a během roku, bude dalších skvělých událostí. 
Dneska jsem hrozně ukecaná, takže už se mějte. 
Natali♥


19 komentářů:

  1. pěkný fotočlánek, cítím z něj trochu tu vánoční atmosféru :) těším se na outfit,
    ta fotka jak házíš listí je úžasná! :) omg, už jen jeden měsíc a začne rok 2015 ...
    letos mě to ale neděsí, věřím, že bude krásný a ještě lepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, myslím, že bych se na články s vánoční atmosférou už mohla chystat:)
      Jsem ráda, že se těšíš, určitě bude brzo, děkuju dlouho trvalo než se fotka povedla:)
      Taky myslím, že tenhle rok bude šťastný, ale děsí mě jak je to všechno rychlé:)

      Vymazat
  2. Jéjo nádherne fotky, normálne mam chuť na wafle! :D Inak veľmi pekne fotky a tie laky by som ti hneď ukradla :DDD. Už dlhšie sledujem tvoj blog a je veľmi pekný aj ten článok o tom ideálnom dni bol super napr. Pretro som sa rozhodla ťa zapojiť do môjho LBA Tagu http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju těší mě pochvala:) Jsem ráda, že se líbí:)
      Moc si cením toho, že se ti můj blog líbí a především tenhle článek, ale tag už jsem jednou dělala tak tě snad neurazí, když ho už podruhé dělat nebudu:)

      Vymazat
  3. Jsi úplně hrozná! Kvůli tobě jsem dostala chuť na vafle a to bych teď raději měla hubnout =D -_-
    Jinak ale pěkný článek Naty! :3 :)

    http://blogilateskaty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se omlouvám, ale hubnutí není třeba k čemu by tu pak bylo všechno to skvěle jídlo?:D děkuju:))♡

      Vymazat
  4. Krásné fotky! :) Hlavně ty wafle a další dobroty vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky sú naozaj pekné.Tie laky na nechty by som hneď brala :D

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsou naprosto krásné barvy!:) Ráda se podívam:)

      Vymazat
  6. Veľmi pekné fotky :) Moc pekne fotíš :)

    http://trythispin.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Vždycky my děláš chutě! A dopis ježíkovi, ju ten jsem nepsala tak dlouho! :)) Jinak nádherné fotky jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Panebože, nakazuji ti udělat článek s receptem na ty muffiny. Málem jsem začala oblizovat monitor. :D Jo a co to máš za roztomilej obal na knížce a co čteš? :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozkaz příjmám a ihned napravím!:D Děkuju, z knihkupectví, čtu Jane Austenovou, Rozum a cit, prostě jsem na romantiku:)

      Vymazat
  9. Natálko, co mi to děláš? Víš jaký jsem teď z tebe dostala hlad? :D Normálně je to v pořádku, protože doma nic není, ale dneska ne! Včera byl Mikuláš a my máme plný barák sladkostí. :D No nic, asi si půjdu něco dát... :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se, ale tak je to správně, kdo by to jinak snědl a proč by ti to jinak Mikuláš nosil:D :)

      Vymazat
  10. Óó.. ty muffiny vypadají naprosto božsky!

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥