sobota 5. července 2014

Best of you!!


Lidé mají své špatné i dobré stánky. U některých jdou vidět obě, u některých jen ta špatná a u některých jen ta dobrá. Postupně, po nějaké době s člověkem, objevíš jeho zlé i dobré stánky, ale možná taky ne. Není to, ale ničí vina. Buď člověk nechce, abys ho znal a nebo mu ty neumíš dát tu plnou jistotu.

Když někteří lidé poznají ty špatné stránky, od lidí utíkají. Ale proč? Jen kvůli tomu, že u člověka objevili chyby? Nebo špatnou stránku? Jestli má ten člověk i dobrou stránku, nemůže být zas tak zlý, ne? Ano nikdy zlé převahuje dobr, ale co když ne? Proč člověka opouštíš, když tomu tak není. Zlé stránky má každý, jen se vždycky musíš dostat k tomu nejlepšímu z člověka. Nemůžeš si z člověka vytahovat to špatné, čekat na příchod jeho chyb a dívat se jen na to špatné. Musíš se podívat na všechno to dobré a nečekat na příchod chyb ani chyby nezazdívat, jen i přes ty chyby člověka milovat.
 


A možná by jsi pro příště neměl na chyby lidí jen přihlížet a postupně je ztrácet, ale možná jim jejich chyby říct a pomoct jim proti nim bojovat. Ale, víš chybí lidí, z nich dělají to, co jsou a ať už ti to tak nepřijde, tak i ty chyby jsou malý posun k tomu lidi ještě víc milovat.

A proto si z lidí berte to nejlepší a snažte si to vzít k srdci a na to jejich dobré nezapomenout, vzpomenout si, jak při nás stáli, jak se na vás usmívali a každý den vás obejmuli a z jejich chyb se snažte poučit a nedělat ty samé!



6 komentářů:

  1. Ahoj. Opět se pouštíš do většího sousta, než dokážeš ukousnout... Neber si to osobně, ale věta "Musíš se podívat na všechno to dobré a nečekat na příchod chyb ani chyby nezazdívat, jen i přes ty chyby člověka milovat." je příliš (jak jen to říct) přísně řečená... Čtenářům by jsi neměla "rozkazovat", spíše jim jen poradit...

    Používáš hodně obecných vět... Zkus něco vlastního, vlastní zkušenost ;) Bylo by to lepší... Máš na to psát lepší články, jen se pouč z komentářů a reakcí =)

    PS. Pokud jsi to kreslila ty, tak jsi pěkně kreativně založená ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju za radu moc si toho cenim a pokusim se z toho nějak poučit a zlepšit to:) Ale bohužel jsem to nekreslila:D Nechci tím čtenáčům nějak rozkazovat, tak jsem to vůbec nemyslela, jen to bylo první ztvárnění věty, které mě napadlo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Spousta lidí si bere z člověka jen to nejhorší, nebo spíše to, co slyší od někoho, kdo ho nemá rád. Upřímně, dnešních lidí, co nejdřív ověřují, je fakt málo.
    www.beautifulwhile.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To je bohužel pravda :(
    www.kubasmejkal6.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥