pondělí 28. července 2014

Lepší člověk.


O každých letních prázdninách se ze sebe snažím udělat lepšího člověka. Přijde mi správné přijít do nového roku jako nový lepší člověk, jenže mi nikdo moc nešlo se napravovat, ž tak psychicky, jakož jsou chyby a špatné vlastnosti člověka, protože ty jsou ve mně, a když je dostanu pryč, tak se změním. A já se nechci změnit, jen chci být v něčem lepší. A co to je za zlepšení letošní prázdniny? Mám dobrý pocit z toho, když mám všechny věci hezký uspořádané a žiju správně, dá se možná říct, že jsem trošku spořádaný člověk. A tyhle prázdniny, jsem se rozhodla, být lepší vlastně ve všem v čem to půjde a z čeho vím, že budu mít radost a hlavně teda v tom, žít nějak tak správně a být docela spořádaná a všechny věci dělat naplno, s chutí a připravená, bez nějakého ruchu. Takže myslím, že tohle je ta náplň letošních prázdnin. To, že potřebuju mít všechno napsané, mít v tom pořádek a dělat věci sjednoceně a žít dobře, mi možná trochu pomáhá, mám do všeho větší chuť a radost. Prostě se přes prázdniny jak říci „vyléčit“ z toho špatného co na mě přes celý rok padlo a nový rok jít do školy jako nový člověk. Lépe řečeno s čistou myslí, duší i tělem..


A co proto dělám?

Každý den začíná ránem, neboli takovým startem do dne je ráno, což pro mě, jako milovníka jídla, znamená snídaně. Pořádná a zároveň zdravá, abych se nabudila do druhého dne, a k tomu nabuzení patří i sprcha. Začala jsem jíst zdravě, takže jsem po úpravě svého jídelníčku, docela omezila sladké a to úplně tučné jídlo, ale nejsem nějaký extrémní fanatik do zdravé výživy, takže jen decentně. Zato, ale cvičím a to mě začalo bavit. Trochu posilovaní na břišní svaly a na nohy a pak si procvičím nohy pomocí rozsahů. Začala jsem si všechno psát a začátky mých článků spolu s návrhy jsou všechny na papíře. Takže teď mám mimo deníku (jo píšu si deník) spoustu dalších zápisníku, všelijakých velikostí. No a v poslední řadě, lpím jako každá holka, na kosmetiku a dobrý vzhled. Ne že bych to jindy nedělala, ale víte co, starám se teď víc.!:D Kosmetiku, takovou, která skrášlí, ale i tu co je potřebná. A taky jsem začala brát B-komplex a hořčík, prej je to i na opalování, aby, jste se nespálili a měli krásný bronz a zatím se to docela osvědčuje, taky proti komárům a únavě.

                                                                              Chystáte také nějaké zlepšení?

                                                                              Jak si jinak užíváte prázdniny?

 

 

6 komentářů:

  1. Taky se o prázdninách snažím změnit, ale opravdu ne v plánováním času. :D O prázdninách je to se mnou horší než normálně, dělám každy den jen to co se mi chce a prokrastinuji každý den. :D
    Pěkný článek. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Je dobré mít věci srovnané a zorganizované, ale některé věci je podle mě lepší nijak neřídit a dát jim volný nenucený průběh. Nejlepší zážitky jsou, dle mého názoru, ty absolutně nečekané :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano nejlepší zážitky vychází z nečekaných věcí!:) Plánuju hlavně věci, ve kterých potřebuju mít pořádek:)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥