pátek 11. července 2014

Projížďka na kole.


Dneska jsem si s kamarádkou užila prázdniny správňácky a vydaly jsme se na projížďku na kole do přírody po stezce. Pro mě je takováhle projížďka na kole mnohem lepší užití prázdnin než sedět doma a dívat se jak se stromy ve větru hýbají. Radši půjdu ven a podívat se na všechno pořádně.
 
 
 


 


Jeli jsme k menšímu vodopádu a sedly si na menší zídku nad vodu. Nohy jsme měly zavěšené těsně nad vodou a doufaly jsme, že se naše boty zázračně nerozvážou a do té vody nespadnou!:D Potom jsme se hrozným kopcem vydaly do autokempu. Nebo spíš do neznáma a doufaly jsme, že ta cesta vede do autokempu. A ten hrozný kopec jsme vyjely a nakonec se i do autokempu dostaly. Tam jsme poseděly a odpočívaly si od těch bolavých noh.

Nejlepší však byla cesta zpátky z celého kopce. Cestou dolů jsem ho měla ráda. Proč? Všechen vítr mě potlačoval do zad, skučel mi do uší a táhl se daleko do zadu za mě zatím co já jsem jela nekonečnou a dovolenou rychlostí a kolem mě se míhala krajina, která mě doprovázela až do konce kopce.

Takže mi jsme se jeden další den užily, i když nás teď hrozně bolí nohy.

                                                               A jak si užíváte prázdninové dny vy?

4 komentáře:

  1. Natálko, tyto tvoje články mám nejradši! Máš o poznání jiné cítění než já a proto je to strašně pěkné, přečíst si, jak jsi to pociťovala ty a srovnávat to s mými pocity. :) Strašně pěkně napsané a myslím, že každý, kdo si tento článek přečte, je tam rázem s námi! :)
    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. zaujimavy clanok :) pridala som sa k pravidelnim odberatelom :) bola by som rada ak by si sa pridala aj ty k mojim :) http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥