úterý 22. července 2014

To dobré.


Každý z nás má životě něco dobrého. Něco pro něj, znamenající to nejlepší. To co vždy vykouzlí úsměv a udělá dobře. Nad čím se vždy musíte pousmát, protože víte, že to je to dobré, to je to správné které jste si vybrali hlavně srdcem. 


 

U mě osobně je to smích a společnost. Smích, nejlepší zvuk jaký znám. Radostné zážitky, ze kterých vyjdou úžasné vzpomínky. A z pláče a smutku krásné vzpomínky nevzejdou. Vlastně z nich obvykle nevzejde nic dobrého.  Nejsem ráda sama, a proto miluju společnost, a to hlavně lidí, kteří mě umí rozesmát, můžu jim věřit a mám je opravdu ráda. Jsem dost společenská, takže samota mi celkově moc nesvědčí. Z dobré společnosti obvykle vychází hromadu smíchu a to je pro mě to nejlepší. Radostné chvíle, kdy se smějete a nedokážete přestat. Nejradši, bychom udělali něco co nikdy, protože ve vás koluje nekonečno energie. A vy? Vy se chcete jen nejvíce smát, nebýt sami a dělat něco co nikdy nemžete a víte, že takhle společnost vám to dovolí. Nechte, aby tahle euforie skončila, protože si ji nejvíc užíváte, smějete se a nikdy s tím nechcete přestat. Je vám hrozně dobře a tenhle pocit chcete zažívat celý život, protože co je život bez smíchu? Pro mě nic.! Ty radostné chvilky, kdy nevidíte nic lepší, než dělat ty hrozné blbosti a smát se, zpívat si, tančit, skákat a řvát. Protože to nám obvykle normální život zakazuje.

A proto se nenechávám strhnout zbylým davem a tím, že mi všichni říkají, že jsem blázen a nebo, že to není vtipné. Co na tom? Mě to vtipné přijde, a že jim ne, tak to je mi jich líto, že musí poslouchat můj smích.  A proto si užívám bez ohledu na to, že jiní mě pomlouvají, protože já si dělám svůj život šťastný.

 

 

9 komentářů:

  1. krásný:) článek mě rozesmál, v tom nejlepším slova smyslu:)
    toto budu ráda číst pravidelně (you know what i mean?:D)

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc děkuju, moc si toho vážím:)
    Vím, chápu:DD

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok :) Teraz to vyzerá že som ho nečítala , ale ja vážne neviem čo k nemu napísať :D Asi si mi zobrala všetky slová , ktoré by som sem do tohto komentáru napísala :)
    http://libertepaixegalite.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Bavi mě číst tyhle članky, je to jako knižka, neviš na jake straně jsi protože ses do toho začetla tak plno, že ani neviš že si skončila.
    Miluju smích, já s esměju furt i když seto nehodi ale važně ,skvele napsane:-)

    http://food-is-my-friend.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥