čtvrtek 10. července 2014

Výzva.


S blogerkou Kristýnkou ( blog ) jsme se dohodly, že spolu začneme cvičit a žít zdravě. Není to úplně tak, že si říkáme, že potřebujeme, ale je to tak, že z toho máme dobrý pocit, že pro sebe něco děláme, snažíme se a to, že tohle dodržuje nás jen trošíčku posune dál a vykouzlí nám to lehký usměv na tváři a vytvoří to radost, která dokáže ovlivnit celý den. A proto jsme se rozhodly začít pro sebe něco dělat. Začít dělat něco pro své tělo, jíst trošku zdravě jenom na prázdniny, protože přece jen to, nezdravé patří mezi nejlepší a vyřadit to úplně, se nám zrovna nechce. Takže prázdniny jsou ideální čas, na to si říct a doufejme, že i dodržet tohle, protože přece musíme zářit v plavkách ne?
 
 

 
motivace musí být!:D

Co pro tohle všechno chceme udělat?

-Jíst zdravě. To je jasné. Bude k tomu patřit ovoce, džusy zelenina a pokusíme se omezit sladké a hodně nezdravé jídlo. Myslím, že zrovna nám to jenom prospěje.        

-Cvičení. Trošku toho cvičení přece nikomu neublíží, tak proč to taky nezařadit do toho zdravého žití. Sem tam si vyjet na kole na posilnění a jinak nějaké ty sedy lehy. To myslím neuškodí nikomu a svaly na břiše nám myslím taky nehrozí, ale prej by to bylo fajn.:D

-Pravidla. Nějaké ty pravidla pro dodržování všeho přece být musí. Nemíníme se nějak mučit jen si dát za vyučenou, když to porušíme. Pár sedu lehů za sladké nezdravé jídlo není zase tak hrozné, takže myslím, že zase tak zlé na sebe nejsme!:D

                                                               Zkoušíte vy taky něco takového?

                                                               Máte pro nás nějaké dobré rady?

Děkujeme, že jste si článek přečetli až do konce a doufáme, že se vám líbil a třeba jsme vám i nějak pomohly a dodaly vám chuť a motivaci k tomu, zkusit to co my.!:)

                                                                                                                                                                                      

 

8 komentářů:

  1. Dneska jsem ještě nezhřešila! Budu se to snažit vydržet! Pac a pusu, loučí se Kristýnka! :3 :D
    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. No já jdu ne nehřešit:) ale ta naše sázka je mnohem horší:DD z tou zhřeším:DDD

    OdpovědětVymazat
  3. nemám rady, ale budem ti držať prsty! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Wooow! Držím palce!
    Doporučuju 30denní výzvu :) Je účiná jako prase a když si zaplatíte 99 Kč přímo na webu, tak vám každej den přijde seznam cviků a motivační text. Já jsem ji cvičila před měsícem a už po 14 dnech jsem viděla výsledky.

    OdpovědětVymazat
  5. Už měsíc makám a je to perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si myslím, že je to mnohem lepší než se přežírat,to pro sebe radši něco udělám:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥