sobota 13. září 2014

Kouzelník.


*Chci radost poznávat každým dnem, abych jí mohla šířit kolem sebe.

Každého určitě potěší, když ho někdo obdaruje úsměvem a slušností. Ať už na ulici nebo při obvyklém setkáni třeba s přáteli.



Já se moc ráda směju, vždycky je to takový můj lék a největší radost pro mě je, když mi úsměv někdo oplatí. Z jakým maličkostí, se dokáží lidé radovat, je naprosto krásné. Mám ohromnou radost z toho, že v lidech je ještě kousek radosti a kousek slušnosti. Že i přes všechny svoje trápení se lidé dokáži krásně a upřímně smát. Úsměv přece sluší každému. Že si svým úsměvem zdobí tvář a mnohokrát jí zdobí i ostatním.

Úsměv přece nikomu neublíží a nic z toho nezabolí, protože to je krásná a normální věc, za kterou se nemusíme stydět a nemusí nám být nějak trapná. Uvidíte, že když se budete usmívat, lidé vám to bude oplácet. Vy z toho budete mít radost a uvidíte, jak vás bude těšit, když vás lidé popíšou jako šťastného a usměvavého človíčka. Jako člověka, co umí rozdávat a darovat úsměv a přitom neztrácet ten svůj, ale spíš ho víc a víc nabíjet.

A to co lidem dokáže vytvořit váš úsměv je nenahraditelné. Neskutečnou radost, pohlazení po duši a hlavně další úsměv zdobící lidskou tvář. Ozdoba, která sluší každému. Dokážeš vykouzlit úsměv tím svým. Dokážeš být kouzelník. Dokážeš čarovat a prit tomu stačí tak málo. Buď kouzelník pro lidi kolem sebe a oni budou kouzelníkem tvým!

4 komentáře:

  1. Pěkný článek :)
    Jsem stejného názoru - také se ráda směju a když mi někdo oplatí úsměv, tak jsem ráda :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc:) Jsem ráda, že se mnou někdo souhlasí!:)

      Vymazat
  2. :) Usměv, vím že kdekoliv jsme, lidé se diví jakto že se furt jenom usmívám, asi to mám zakodované v mozku, a i když je mi hrozně mizerně tvářím se furt vesele, a s usměvem na tváři :) jen když sem z něčeho nesvá mám velmi vyděšený výraz :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano říká se, že za největším úsměvem se skrývá největší smutek a s tím já jen souhlasím:) Taky se směju pořád a všichni se diví proč. No sakra protože mám radost ze života. :)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥