sobota 27. září 2014

Miluju víkendy-víkendy podle mě ♡


Achjo, kdo by nemiloval, ty úžasné dva dny volna, při kterých neplatí pravidla, vstávání ani podobné slova jako, „ teď máš dávat pozor, pracovní sešit strana…“ a podobné. Já osobně si na tyhle dva dny nic neplánuju, nebo aspoň ne dobrovolně a bez donucení. Miluju, když odzvoní poslední hodina a já padám domů.  Prostě se sobotním ránem zavřu do pokoje a normálního života a vypnu. Je jedno, kdy se vykoupu, jestli si umyju vlasy, v kolik vstanu, kdy jim a podobné. Je to jedno, všem, a mě nejvíc.


Ano škola do víkendu bohužel zapadá taky, ale takhle věc se vecpe snad všude, kde je místo pro klid a nic nedělání. Asi si myslí, že o ní vím málo, nebo já nevím. Vždycky o víkendu říkám, půjdu na procházku, už se nemusím učit, potřebuju vzduch, ale jen představa vylezení z postele mě mučí. Víkend je pro mě prostě odpočinek. Ležet v posteli ve svetru, teplákách, teplých ponožkách a nějakém drdolu, je mi jedno jak vypadám, prostě jsem v peřině obklopená učebnicemi, knížkami, počítačem, jídlem a mobilem po ruce. A když už udělám co musím, prostě dělám co chci. Zotaavuju se do dalšího pětidenní život s umytou hlavou a pravidly.


Jenom sedět s čajem a mít čas na články, na knížky a prostě jen sedět s knížkou a prokousávat se jí dál. Číst blogy na které nemám čas, nalakovat si ty šíleně odrbané nehty a večer si dát pořádnou sprchu. Všechny myšlenky, co mě napadli si napíšu, mám čas psát, poslouchat písničky a nebo jen ležet v té hrozně lákavé posteli a nic nedělat. Bože, je to tak dokonalé a já jsem vždycky tak líná, že si připadám jak medvěd. Cvičím a nebo si prostě jen třídím své myšlenky v hlavě do přihrádek.

A proto vždy s otevřenou náručí vítám víkend, protože to je nejkrásnější část týdne. Dva dny, které si nemusím mýt hlavu!

 Tak vám přeji krásně prožitý víkend!:)

                    A co vaše víkendy?

12 komentářů:

  1. Docela i s tebou souhlasím!:)
    Já osobně víkendy opravdu zbožňuji, ale jsem naopak typ člověka, který je akční. :D V sobotu vždycky někde lítám a nebo mám většinou po večerech v plánu nějakou akcičku:) ale na nedělní klid si nedám dopustit, to jenom ležím a nic nedělám až na čas než přijde učení :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda!:) Já jsem poslední dobou hrozně líná a všechno mě unaví, takže si na svůj klid nedám šáhnout:)

      Vymazat
  2. Když jsem začala chodit do práce, dostali víkendy ještě důležitější rozměr.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, prostě nic neřešit, jen knížka, blog, čaj, kafe,.. Neřešit, kdy vstanu, kdy se umyju, co kdy.. Prostě víkendy taky miluju <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda moc mě to těší!) Ano přesně tak je to nejlepší! ♥

      Vymazat
  4. souhlasím s tebou :-) a krásně jsi to napsala<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc mě těší, že se ti článek líbi:)♥

      Vymazat
  5. Ach máme velmi podobné víkendy, pokud zrovna někam nerazím, válím se celý den v posteli v pyžamu, cpu se sladkostmi a přesně jak píšeš vstávám jak chci, jím jak chci, jsem obklopená polštáři, knihami, telefonem, a počítačem na kterým většinou s někým skypuju :)) A takové víkendy jsou nejlepší, nejklidnější a nejlepší na vyčištění hlavy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak nemohla bych každý víkend někde litat a ani jeden den nedělat tohle odpočívani a načerpání sil na týden:)

      Vymazat
  6. Presne takto to mám aj ja, už len ten pocit že je piatok a konečne budem mať nachvíľu pokoj. Samozrejme že nie som stále doma a idem niekedy v piatok a sobotu von no stále do toho zapadá že si oddýchnem aj doma :3 v nedeľu idem len v špecialných prípadoch niekam, teda býva to tak že idem jedine s ocinom nakúpiť a potom sa už len učím a teda naďalej lenoším :D

    http://martinaobrien.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si sama nic neplánuju, i na to jsem moc líná, takže moje víkendy jsou takové ty unavující, kdy už se těším do postele, ale někdy něco podniknout je zase moc fajn, to souhlasím:))

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥