neděle 3. srpna 2014

Fashion&Colour 0.2.

 Jako druhý srpnový článek jsem si pro vás připravila pokračování a zároveň druhý díl mé rubriky Fahion& Colour. První díl najdete zde. Omlouvám se, že včera nebyl článek, ale byla jsem na jedné akci a byla jsem tam skoro do rána od oběde a předtím jsem byla s bráchou na motorkách, takže nebyl čas, ale snad vám o dnešním vynahradím.  Radši už ani nemyslím na to, že už je srpen. Fuj! Radši bych byla ztracená v čase a měla 1. července a všechno hezky nanovo. Ještě měsíc prázdnin by se hodil. Ale snad vám ten posun a rychlí útěk prázdnin zpříjemním článkem a články, které budou následovat.

Jako další outfit, jsem si pro vás připravila šaty. Kraťasy moc nenosím, takže v létě u mě uvidíte hlavně sukně šaty nebo nějaké overali (nevím, jak se to píše:D). Kraťasy moc neočekávejte. Pro dnešek jsem si vybrala bíle, pod prsy nabrané šaty s modrými malými motýlky. K tomu mám černé látkové balerínky a bílou kabelku s barevnými kamínky, kterou mám mimochodem i v černém a co nevidět jí uvidíte. Říká se tomu i obálka. Je to malá kabelka akorát do ruky, ale já jí nosím na rameno. Je elegantní třeba do divadla, ale je hezká i normálně ven. Ofinu vlasů mám spletenou do copánku a na temeni hlavy přichycenou sponečkou. Rtěnku má růžovo, která je trochu perleťová. Fotka je focená na našem malém schátralém baloně, který je, ale myslím na fotku krásný. A tady jsou fotky doufám, že se vám budou líbit.Omlouvám se, že jich není tolik, snad to bude stačit.






Dneska pouze 6 fotek, ale snad to stačí:) Doufám, že se vám outfit líbí a budete se těšit na další díl, který bude pestrý a pro změnu bude fotek spoustu:)
Loučím se, s láskou vaše autorka:))

4 komentáře:

  1. Ahoj, byla jsme nominovaná na Liebster Award a jednou z podmínek je nominovat dalších 11 blogerů. Já jsem nominovala i tebe. Byla bych ráda kdybys navštívila můj blog a zapojila se do TAGU ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, děkuju vážím si toho, jsem ráda, ale jsem nominovaná už asi na 4, takže si vyberu jeden a udělám, ale děkuju:)

      Vymazat
  2. Dokonalé šaty :O kraťasy nosím , ale keby som mala baleríny , tak nosím aj šaty :D :) milujem šaty :3
    btw: už ti to lezie na nervy , ale nominovala som ťa do tagu :D budem rada keď si prečítaš môj a ešte radšej keď si ho urobíš :3
    http://libertepaixegalite.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mnoc:O Vážím si tvé nominice, děkuju moc, podívam se:)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥