úterý 12. srpna 2014

Z jiného světa.


Asi jako každý člověk mám své představy a mohli jste se o tom dočíst i v jednom mém článku. Moje představy jsou vždycky dlouhé a proto, abych si je pamatovala si je píšu. Píšu si je do deníku a píšu e jako kus knihy. Jako by někam patřili, byl tu kus života, prostě úryvek knihy. Možná, aby se to líp četlo,dalo se to představit a asi mi nebylo za moje naivní představy tak trapně. Moje představy jsou, ale naivní, jen z půlky. Neumím si představit věci, aby tam nebylo aspoň známe místo, osoba a událost. Takže vlastně jedna část zas tak naivní není, jen je to přikreslené. Jen je to to, co chci, aby se stalo a na tom není nic špatného.


A vždy, když si svoje představy píšu připadám si, jako bych sem nepatřila. Kouzelná bublina plná jen mých tajných a asi nesplnitelných, přesto krásných představ. Jako bych byla úplně jinde a žila jen svůj svět, při kterém kráčím za ručičku s představou a snem. Jako bych žila svou představu a svůj reálný život psala, stejně jako píšu svoje představy. Jako knihu. Jako z jiného světa.

A po napsání těchto představ, jim přestávám úplně věřit, i když bych si byla stoprocentně jistá, že moje představa vyjde. Vím, že když v to pevně doufám a věřím tomu naplno, nevyjde to. A jako naschvál, když vím ve svém podvědomí, že je to nemožné, stane se. Ale po napsaní mi mé představy přijdou nereálné, všude. Úplně jim nevěřím. Možná, že když je to jako kus knihy, přijde mi to jen pokračování knížky, co čtu a ne moje vlastní představa, dětsky napsaná do deníku. Po napsání mi to prostě přijde jenom jako krásný sen, který se určitě nestane mou skutečností, který by potom, byla neuvěřitelně krásná, třeba jen na chvilku.

5 komentářů:

  1. Pekný článok :)

    www.allmoblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherny clanek, nekdy to mam podobn en si predstavy nepisu ale kdyz jsem sama dost o nich premyslim. Pekny clanek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je dříve taky nepsala, ale začala jsem a jsem za to moc ráda)) Děkuji vážim si toho))

      Vymazat
  3. Úžasný článok! :) Úplne ťa chápem, keďže presne toto isté robím ja :D Milujem zapisovanie svojich predstav a snov do denníku akoby si mi čítala myšlienky :D. A inak keby sa ti/niekomu chcelo :) práve som si založila blog a bola by som strašne rada keby si ho niekto pozrel :)) http://stellamellar.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju jsem ráda, že jsem vystihla něčí myšlenky a někdo to má stejně:) Určitě se ráda podívám!:)

      Vymazat

Děkuju vám, za každý milý komentář!:) ♥